JULEKONCERTER

En julekoncert med Love Revolution Gospel Choir bringer dig på smukkeste vis i den helt rette julestemning.
Med en blanding af danske, klassiske julesange som Dejlig er Jorden, Kimer i Klokker m.fl. og juleklassikere af de store amerikanske pop- og gospelkunstnere som Mariah Carey og Whitney Houston, fletter vi et musikalsk julehjerte, som får kirken til at gynge og juleglæden til at indfinde sig hos publikum. En julekoncert varer typisk 1,5 timer. 

OFFENTLIGE JULEKONCERTER 2023

  • D. 27. november gentager vi succesen i Domus Felix i Lejre med en stor julekoncert Billetter 130,-
  • D. 4. og den 11. december præsenterer vi årets to store julekoncerter i Marmorkirken Billetter 100,-
  • D. 13. december synger vi backingkor for Marie Carmen Koppel ved to julekoncerter i Christianskirken. Køb billetter her


ANDRE JULEARRANGEMENTER
Koret kan også bookes til mindre julearrangementer á 40 – 45 minutters varighed. Det kan fx være juletræstændinger eller andre hyggelige juleevents på gader, stræder eller i shoppingcentre mm.

Du kan også få koret på scenen ved firmaets store julefrokost el.lign., hvor vi kan love dig en julehappening af de helt store, som virkelig får dine kolleger op af stolene.

Se video med Love Revolution

 

Love Revolution Gospel Choir består af 50 erfarne og superdygtige gospelsangere under ledelse af dirigent, Kathrina Brunnstrøm. De er et meget eftertragtet koncertkor og fantastiske ved en koncert eller som medvirkende på en gudstjeneste. Med en utrolig musikalitet  kommunikerer de i høj grad glæden gennem deres moderne gospelsange, smittende udtryk og Kathrinas evne som formidler mellem sangene. Vores kirke er fyldt hver gang de er på plakaten. Jeg giver dem min varmeste anbefaling.

 

Jacob Viftrup
Københavns Frikirke