HOW SWEET THE SOUND I ROYAL ALBERT HALL

En morgen i maj vågnede vi op til en glædelig overraskelse af de helt store: sammen med kun tre andre kor fra hele Europa, er vi udtaget til at deltage i en gigantisk gospelkonkurrence og event i Royal Albert Hall i London d. 20. oktober ’24, hosted af den store amerikanske gospel organisation, How Sweet The Sound.

Som vores korleder og dirigent, Kathrina, udtrykker det: “Det handler dog ikke kun om, at vi selvfølgelig er sindssygt glade og beærede over at få lov til at optræde på en ikonisk scene, som nogle af verdens største kunstnere har stået på.Det er mindst lige så vigtigt for os, at vi her får en mulighed for at formidle budskabet om kærligheden og fællesskabets styrke på vegne af hele den danske gospelverden, som virkelig eksploderer i de her år.”

Om How Sweet The Sound
Konceptet, konkurrencen og koncerten bliver afholdt af den store amerikanske gospelorganisation “How Sweet The Sound” med den grammyvindende gospelartist, Donald Lawrence, i front. Organisationen har afholdt store gospelkoncerter,- og konkurrencer i USA siden 2007 og således nu for første gang i Europa.
“How Sweet The Sound” er en betydningsfuld faktor på den amerikanske gospelscene. Gennem årene har organisationen uddelt et hav af priser til talentfulde deltagere.

Skal du med?
Kom med og bak os op i London d. 20. oktober. Det bliver årets mest fantastiske gospelfest!  Køb billetter her